divendres, 5 d’abril del 2013

ACAMPADA CONTRA L'AVANTPROJECTE DE PRESSUPOST A CATALUNYA RÀDIO

Els companys de Catalunya Ràdio han organitzat una acampada davant de l’emissora contra l’avantprojecte de pressupostos que posa en perill el model de TV3 i Catalunya Ràdio i els nostres llocs de treball.

Els treballadors de les dues empreses estem units per l’objectiu i per la lluita, per això us convidem a participar en aquesta mobilització.

És important sumar el màxim de companys i companyes durant el matí de dilluns, i especialment a la tarda a les 15 hores. Us animem a tots els que disposeu de temps a afegir-vos a la protesta sense dubtar-ho.

Aquest és el comunicat del Comitè de Catalunya Ràdio sobre l’acampada perquè tingueu tota la informació:


-------

ACAMPADA DIUMENGE 7 D’ABRIL




En l’assemblea del passat 27 de març els treballadors de Catalunya Ràdio vam decidir que la nit del 7 al 8 d’abril acamparíem davant la ràdio per mostrar el nostre rebuig a les retallades que ens volen imposar des de la CCMA.

Hem de ser conscients que si no hi ha prou gent acampant davant la ràdio res d’això tindrà sentit, així que demanem que vingui tothom que pugui!

Des del comitè creiem que hauríem d’acampar de les 23h del diumenge 7 a les 16h de dilluns 8, que és quan hi ha la primera reunió entre el comitè i l’empresa perquè ens comuniquin la seva proposta de retallada.

Així que us proposem:

- Que tothom que pugui vingui a acampar i a dormir davant la ràdio.

- Que qui no pugui quedar-se a dormir però no treballi dilluns al matí, vingui a acampar durant el dia, fins a l’hora de la reunió.

- Que qui no pugui ni acampar ni venir al matí, que vingui a dinar, si pot ser, entre les 15 i les 16h. No dineu al menjador, sortiu al carrer! Perquè és a aquella hora quan arribaran els membres de la direcció.

- Qui no pugui fer res de tot això, potser pot pensar en els treballadors que sí que han pogut i portar-los cafè, xocolata o qualsevol cosa per menjar.

I per poder organitzar-nos i veure quants treballadors acamparem realment, us demanem que ens envieu un correu informant de les hores que podríeu venir, de si teniu tendes de campanya o no, etc.

Esperem que tots sigueu conscients de què ens juguem a partir d’ara. Que entengueu que la mobilització és, ara per ara, la nostra força, juntament amb el nostre treball diari. I us animem a participar en totes les mobilitzacions que es facin a partir d’ara!

Comitè d’empresa de Catalunya
Barcelona, 4 d’abril del 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada